Met z'n allen naar de bekerfinale!

Limburg in de bekerfinale: DATOVOC TONGEREN – Asterix Kieldrecht

Met in 2015 zo’n 13.000 toeschouwers, is de Bekerfinale in het Sportpaleis hét volleybalevenement van het jaar. Tickets vliegen nu de deur uit, dus wacht niet te lang ...  

Na een afwezigheid van 10 jaar staat het Datovoc Tongeren wederom in de finale van de Beker van België. In 2005 wonnen onze dames nog vlot met 3-0 van ... Kieldrecht ! Deze laatste start deze keer echter haar 16de opeenvolgende finale als topfavoriet. Maar Tongeren heeft dit seizoen reeds meermaals gezorgd voor een verrassing met winst tegen Gent, Charleroi en Zoersel, dus alles is mogelijk.

Onze dames rekenen op 14 februari natuurlijk op de massale steun van haar Limburgse supporters. De organisatie, Topvolley Belgium, heeft in het Sportpaleis een exclusieve zone voor ons gereserveerd. Bestellingen voor onze zone kunnen enkel via deze website.

De club biedt diverse formules aan. De basis in deze formules is steeds een combi-ticket dat toegang geeft tot zowel de dames finale (13:00u), de BV wedstrijd (15:30u) als de heren finale (16:00u). Een hele dag volleybalplezier gegarandeerd! Het ticket kan desgewenst aangevuld worden met een Datovoc T-shirt om éénvormigheid onder de supporters te creëren en een heen- en terugrit met de supportersbus.

Deze bus vertrekt ’s morgens aan de Sportoase en keert terug naar Tongeren NA de herenfinale. Samen uit, samen thuis!

De volgende formules zijn beschikbaar :

 

< 12 Jaar

Vanaf 12 jaar

Ticket

0

22€

Ticket + T-shirt

3€

25€

Ticket + T-shirt + Bus H/T

15€

35€

Inschrijven kan tot 1 FEBRUARI 2016.  Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! 

Betaal wel op tijd anders kunnen wij uw ticket niet garanderen. Meer informatie hierover vindt u in de bevestigingsmail.
Praktische regelingen (vertrek- en aankomsturen, bedeling tickets en T-shirts) worden u tijdig meegedeeld.