TRANSFER AUKJE JANSSEN

Speelster in de kijker

Aukje Janssen keert terug naar Datovoc volgend seizoen. Welkom terug!

 

Datovoc Tongeren kan met zeer veel trots de volgende inkomende transfer voor het seizoen 2016-2017 meedelen. Aukje Janssen zal het team van Datovoc Tongeren vervoegen als opposite. Ze keert dus terug naar Datovoc na een intermezzo bij Kivola Riemst. Desondanks ze nog steeds zeer jong is heeft Aukje al verschillende jaren ervaring bij teams op het hoogste niveau. Bij Kivola Riemst was Aukje één van de stuwende krachten achter de promotie naar Liga A en de knappe 8ste plaats vorig seizoen. Ook dit jaar stak ze in goede doen bij Kivola Riemst.

Met haar ervaring, spelinzicht, lengte en winnaarsmentaliteit rekenen we op haar om als opposite de beslissende punten te maken. Eveneens zien we in Aukje iemand die mede bepalend is een goede teamspirit.

Als club zijn wij zeer tevreden dat wij Aukje hebben kunnen overtuigen om mee in ons project te stappen waarin we naast jonge speelsters ook ervaren speelsters een platform willen geven om op het hoogste niveau actief te zijn. Eveneens willen wij via onze technische, medische en fysieke staf mee investeren in de verdere ontwikkeling van Aukje.

De combinatie van haar ervaring, mentaliteit, spelinzicht en werkijver zorgen ervoor dat we zeker zijn dat Aukje volgend seizoen een bepalende speelster zal zijn in onze ploeg voor het seizoen 2016-2017.

Welkom terug Aukje!!