PLOEGENINDELING & TRAININGSUREN 2016-2017?

Datovoc 2016-2017

Een antwoord op deze vragen vindt u hier ...

 

Op het einde van het seizoen stellen velen zich terecht de volgende vragen : bij welke ploeg ben ik ingedeeld volgend jaar en welke zijn de dagen waarop ik zal moeten trainen ?

De technische staf en het bestuur zijn bij het bepalen hiervan zeker niet over één nacht ijs gegaan. Men moet beseffen dat de beslissing hieromtrent beinvloed wordt door tal van factoren : inkomende en uitgaande speelsters en trainers, niveau van speelsters, welke speelsters willen extra motivatie en begeleiding, persoonlijke wensen van speelsters, beschikbare uren in de sporthal, beschikbaarheid van de trainers, relaties tussen diverse ploegen, ...  Dit was zeker geen makkelijke oefening !

Hieronder vinden jullie het resultaat. In de mate van het mogelijke hebben wij geprobeerd tegemoet te komen aan ieders wensen, doch hier en daar hebben wij onvermijdelijk compromissen moeten sluiten. 

Let wel  ! Wat betreft de trainingsmomenten, dit is een voorstel dat ook bij de Sportdienst vd Stad Tongeren eerst een goedkeuring moet vinden. Zij beslissen immers over de verdeling van de beschikbare sporthal-uren tussen de diverse sportclubs. De definitieve planning wordt jullie tijdig doorgegeven, samen met de data voor het starten van de trainingen. De speelsters die in meerdere ploegen aantreden zullen door de trainers tijdig gebrieft worden waar en wanneer zij trainen.

Voor vragen en suggesties kunnen jullie steeds terecht bij onze jeugdcoordinatrice Irina Jeleznova (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij één van onze bestuursleden ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) .