GESLAAGDE IXINA CUP MET 14 DEELNEMENDE PLOEGEN

Datovoc Jeugd

14 ploegen nemen deel aan een geslaagde IXINA cup.

Eerste editie van de Ixina Cup voor U13 meisjes werd georganiseerd door de Jeugdwerking van onze club. Met in het totaal van 14 ploegen, zoals Wara Genk, Mendo Booischot, Molvoc, VC Overpelt, Stalvoc, Volanzo Landen-Zoutleeuw, Haasrode- Leuven, DV Hasselt, Thimister uit Wallonië, maar ook een ploeg uit het Duitse Aken waren aanwezig Tezamen met 2 van onze eigen ploegen werd er gestreden voor de Ixina-cup. Het werd een mooie dag, met in de namiddag enkele professionele scheidrechters, zijnde enkele speelsters van onze Liga A ploeg.

Wij danken alle aanwezige ploegen, alsook alle ouders en familie, supporters, maar ook de mensen van de kantine en keuken, helpers en scheidsrechters met andere woorden iedereen.

Uiteindelijk waren het de meisjes van Thimister die de cup mee naar huis genomen hebben. De ploeg van Mendo Booischot werd beloond voor hun sportiviteit met de Fair-play cup.De andere meisjes zijn niet met lege handen naar huis gegaan, ze kregen een Ixina-goodiebag en een exclusief T-shirt van de Ixina-cup. Nog een speciaal dankwoordje naar onze sponsors van Ixina en Descarto, die ervoor gezorgd hebben dat dit allemaal mogelijk werd. We zullen ons best doen voor een 2017-editie!!

Bron en organisator: Bert Luyten