Derde transfer is een feit

Speelster in de kijker

Welkom Lindsay Schrijvers !

Datovoc kan met veel plezier de volgende transfer voor het seizoen 2017-2018 aankondigen.

Lindsay Schrijvers zal de overstap maken van Uvoc Uikhoven naar Datovoc. Lindsay was de voorbije vier jaar actief bij Uikhoven waarvan de laatste twee seizoenen als receptie-hoek. Het vorige seizoen was Lindsay een belangrijke pion in de kampioenentitel die Uvoc haalde in 1ste Divisie. Dit jaar bevestigd ze het goede van het voorbije seizoen in de Liga B.

Datovoc gelooft in jonge talenten en geeft hun graag de kans om op het hoogste niveau mee te draaien alsook hun verder te begeleiden in hun opleiding. Wij geloven er rotsvast in dat Lindsay na een korte aanpassingsperiode haar plaats snel zal vinden in onze ploeg en haar steentje zal bijdragen op zoek naar een succesvol 2017-2018. Vooral haar doorzettingsvermogen in combinatie met de nodige 'cool' op de aanval alsook een zeer goede en stabiele receptie laten ons het beste vermoeden.

Wij vergeten ook niet het harde werk van Rene Frissen die haar, als trainer van Uvoc Uikhoven, gevormd heeft tot de speelster die zij nu is. Deze transfer is dan ook een mooie beloning voor zowel het harde werk van Lindsay als dat van Rene.

 

Wij heten Lindsay van harte welkom bij Datovoc Tongeren!