Verdere versterking bij Datovoc

SPEELSTER IN BE KIJKER

Welcome back Jolien !

Datovoc kan met zeer veel plezier de volgende transfer voor het seizoen 2017-2018 aankondigen.

Na drie jaar te zijn weggeweest zal Jolien Wittock terug deel uitmaken van Datovoc Tongeren in onze ploeg voor het volgende seizoen. De voorbije drie seizoen was Jolien actief bij Oudegem en dit seizoen bij Hermes Oostende als kapitein.

Jolien heeft ondanks haar nog steeds jonge leeftijd, 27 jaar, al een hoop ervaring bij topteams in België, maar ook in het buitenland, in Tsjechië (VK Prostějov) en Italië (Infotel Forli), was ze actief. Dit seizoen is ze een belangrijke schakel in het goede seizoen dat Hermes Oostende doormaakt en waar ze nog steeds mee strijdt voor een tweede plaats.

Wij zijn zeer blij dat Jolien voor het project en de werkwijze van Datovoc kiest. In onze ploeg voor volgend jaar rekenen wij op haar om buiten haar sportieve kwaliteiten ook haar ervaring over te dragen aan onze jongere speelsters.

Haar sportieve kwaliteiten staan ondertussen buiten kijf: sterke aanval, goed blok, receptionele en defensieve kwaliteiten gekoppeld aan een jarenlange ervaring en vooral de nodige ‘cool’ op de belangrijke momenten.

We zijn er van overtuigd dat Jolien in onze ploeg voor het volgende seizoen een belangrijke sleutelrol zal spelen.