Ploegindeling 2017-2018 

Ploegindelingen

De volgende ploegen treden volgend seizoen aan in de competitie ...

Elk seizoen-einde kijkt iedereen vooruit naar het volgende seizoen en stelt zich de vraag bij welke ploeg men ingedeeld zal worden ? 

De technische staf en het bestuur zijn bij het bepalen hiervan zeker niet over één nacht ijs gegaan. Men moet beseffen dat de beslissing hieromtrent beinvloed wordt door tal van factoren : inkomende en uitgaande speelsters, niveau van speelsters, welke speelsters willen extra motivatie en begeleiding, persoonlijke wensen van speelsters, beschikbare uren in de sporthal,  relaties tussen diverse ploegen, ...  Dit is nooit een een makkelijke oefening !

Hieronder vinden jullie het resultaat. In de mate van het mogelijke hebben wij geprobeerd tegemoet te komen aan ieders wensen, doch hier en daar hebben wij onvermijdelijk compromissen moeten sluiten. Weet dat wij constant onze jonge speelsters evalueren en dat voor hen die het aankunnen, extra trainingen in een hoger leeftijdscategorie ook tot de mogelijkheden behoren.

Wij zijn momenteel hard op zoek naar enthousiaste nieuwe trainers die onze talenten kunnen begeleiden. Zodra wij hierover meer nieuws hebben, zal dit aan iedereen bekend gemaakt worden.

De definitieve trainingsuren liggen bijgevolg ook nog niet vast omdat deze grotendeels bepaald worden door de beschikbaarheid van de trainers. Wel zullen wij trachten de trainingsmomenten van het voorbije seizoen grotendeels te behouden. De definitieve planning wordt jullie individueel tijdig toegestuurd, samen met de data voor het starten van de trainingen.   

Voor vragen en suggesties kunnen jullie steeds terecht bij onze jeugdcoordinator of ons bestuur op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.